Avem echipe de hamali salahori care vin in ajutorul dvs. atunci cand aveti nevoie sa transportati obiecte grele, ca de exemplu atunci cand va mutati.

manipulari la cele mai mici preturi !

 

Mutari, manipulari in Cluj-Napoca cartierele Marasti, Manastur, Dambul-Rotund, Gheorgheni, Iris, Someseni, Grigorescu, Zorilor, Buna-Ziua, Gruia, Andrei-Muresanu, Intre-Lacuri, Sopor.

Ati achizitionat un corp de mobila mobilier voluminos care trebuie transportat pe scari?

Apelati la hamali profesionisti care vor face acest lucru in locul dvs. la preturi minime. Servicii profesionale oferite de echipe de baieti seriosi pentru carat mobila in apartament sau operatiuni de incarcare / descarcare.

Aveti nevoie de manipulanți marfa mobila materiale constructii? sunati-ne!

Servicii profesionale oferite de echipe de baieti seriosi pentru carat mobila sau operatiuni de incarcare si descarcare

Echipa noastra de profesionisti este specializata in descarcare si incarcare marfa, mobila, materiale constructii, orice fie ca este vorba de obiecte fragile, obiecte de arta, demontare si montare mobila sau impachetare pentru mutari birouri. Noi suntem partenerul ideal in transport si manipulari pentru firma dumneavoastra. Asiguram salahori manipulanti la preturi mici.

Asiguram manipularea corpurilor, pieselor de mobilier sau mărfii de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta(in apartament, casa, garsoniera, locuinta)! Asigurăm transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta ( orice etaj)! Asigurăm personal-hamali salahori pentru transportul/manipularea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții, valizelor, gentilor,  din fata blocului până la apartament! Urcam materiale de constructii, paturi, canapele, coltare, corpuri la orice la etaj din blocuri! Transport  manipulare pat, canapea, coltar, fotoliu, saltea.